Ineke Kraijo

De verdwenen soapster

In oktober 2009 kwam mijn eerste boek ‘De verdwenen soapster’ uit bij uitgeverij De Eenhoorn. Een spannend detectiveverhaal voor 10-12 jarigen. 

omslag De verdwenen soapster

Op een avond pesten Max en zijn vriendinnetje Rosa de buren met hun afstandsbediening. Een boze man stuurt zijn woeste hond op hen af. Max en Rosa rennen het dorp uit en verstoppen zich bij een verlaten boerderij. Max meent dat hij binnen iets zien bewegen. Zijn fantasie slaat meteen op hol: wordt Prisca, de verdwenen soapster, hier misschien gevangen gehouden? De volgende avonden gaat Max op onderzoek uit...

Wil je een gesigneerd exemplaar van De verdwenen soapster bestellen, stuur dan een bericht via het contactformulier. Voor het bestellen van een ongesigneerd exemplaar, klik hier.

 


De pers over de verdwenen soapster:

 'Een vlot verteld, spannend detectiveverhaal dat met zijn grote letters, eind-goed-al-goed en makkelijke taal geschikt is voor moeizame lezers uit de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs.’ (Biblion, januari 2010)

‘Een leuk verhaal met een goede mix tussen spanning en gevoel.’ (Website Plantage books, december 2009)

'De verdwenen soapster' is Kraijo’s eerste boek en het leest als een trein! Het is een boeiend, spannend detectiveverhaal 'voor beginners' met een vleugje romantiek. (pluizer.be)


<<Terug